Skottland

Beatrix Potter-museum och mycket annat spännande för barn

Det är överraskande enkelt att resa med barn tycker jag. Det underlättar säkert att Jackie och Bella är jämngamla, och att de har varandra hela tiden att hitta på lekar med. Och så måste man förstås anpassa resan efter barnen en del. Jag skulle till exempel gärna ha hyrt hästar och ridit bland bergen och kullarna, men med mindre barn får man roa sig på andra sätt…

… som att åka minilinbana…

… här togs det litet lugnare… ;-)

I Edinburgh hade de en karusell i parken nedanför slottet som vi förstås måste prova. Då gick det däremot undan! Jag har aldrig tidigare åkt en karusell för barn med den hastigheten, det kallar jag sus!

Litet stillsammare sysselsättning. Vi besökte ett Beatrix Potter museum i Dunkeld, där vi bad Isabella att klä ut sig till Mrs Tiggy-Winkle, igelkotten i sagan. Bella var måttligt road, men titta så fin hon blev!

Här är alla inläggen från vår resa i Skottland 2011:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: