Italien

Shopping i Valdichiana Outlet Village i Toscana

I närheten av vårt första boende i Montepulciano finns ett stort och fint shoppingcenter. Ingen trängsel alls, varken på parkeringen eller i shoppingcentret.

Utomhus var det + 30 grader, men förutom luftkonditionering antar jag att all sten håller värmen ute så att det kändes behagligt inomhus.

Är man i Italien vill man passa på att äta gelato, så det gjorde vi. Ofta.

Och vi åt snabblunch. Pizzan såldes som en fjärdedel av en hel pizza, vilket var alldeles lagom. Själv valde jag sallad i ett skal som jag tror var ätbart, men jag provade inte.

Nya simglasögon till tjejerna. Det var ett riktigt bra köp, eftersom de använder simglasögon hela tiden i poolerna. Under glasögonen ligger badmössor. På vissa hotell i Italien är det krav att använda badmössa för att få använda poolen. Ett rosa kit med simglasögon och badmössa till Isabella och ett limegrönt kit till Jacqueline. Såklart ;) Vi köpte badmössor till Patrik och mig också, men ingen av oss behövde använda badmössor under den här resan.

Så här såg torget ut i mitten av shoppingcentret. Så här lugnt var det under hela resan i Toscana. Ingen trängsel alls, vilket var väldigt skönt men förvånade mig. Vi var i Toscana de sista dagarna i juni, det kanske blir mer folk i juli-augusti, vad vet jag.

Så här glad blir man när köpcentrumet inte har någon butik med O-bags… ;-) Vi ville ju köpa en sådan speciell, italiensk väska när vi var i Perugia förra året, men då hade butiken lunchstängt under två timmar, så det blev ingen. Och inte nu heller…

Edit: I julklapp fick tjejerna till slut varsin O-bag. Den här rosa är Bellas.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: