USA

Vi matar delfiner på Sea World i Orlando

Man fick köpa en liten ask med fisk att mata delfinerna med. Litet läskigt med alla tänderna, men Isabella vågade mata dem och jag klappade en delfin. Tänk att man blir så lycklig i hela kroppen av delfiner!

Delfinshowen var makalös! Det var två sorters delfiner med i showen, säkert tio tränare, flera arapapegojor och så en stor rovfågel som säkert var två meter mellan vingspetsarna! Och förstås – den pampiga Disneymusiken som bara den gör att man blir tårögd och att håret reser sig på armarna.

Och så förstås den nya showen med späckhuggarna! Den största väger fyra ton.

Efter två dagars lek är både vi och barnen nöjda, så i morgon tänker vi stanna vid hotellet och sola och bada i poolen fram till lunch. Då reser vi vidare mot Georgia och Savannah! En tur förbi ett köpcentrum och så några timmars bilresa, innan vi tar in på ett hotell på vägen. Vi har inte bokat ännu, men det finns massor att välja mellan längs vägen. Kanske övernattar vi i San Augustine eller i Jacksonville, innan vi reser vidare mot Savannah.

Edit 10/6 2017:
Jag skulle ljuga om jag sade att jag ångrar att vi såg delfinshowen och showen med späckhuggare, det var för fantastiskt med de underbara djuren, själva showen och musiken, så det går inte att ångra det. Men nu vet jag mer, och anser att det är djurplågeri att hålla vilda djur i fångenskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: