USA

Doggy Bag från Olive Garden i Florida

Vilken dag! Det kändes som en lång resa från Boca Raton upp till Orlando, och jag trodde att det framför allt skulle bli just en resdag, och inte så mycket mer. Men det blev en händelserik dag med många nya intryck!

Jag pendlar otroligt mycket mellan att älska Florida och att ogilla. Det är inte alls vackert på många ställen, samtidigt som det är extremt vackert på andra. Och jag måste erkänna (om än motvilligt…) att jag gillar det prydliga och tillrättalagda…

Det här fotot tog jag här uppe i Orlando. Inte i närheten av den klass det är på många andra så kallade ”gated communities”, men det visar ändå något ganska typiskt amerikanskt. Att inhägna/avgränsa sitt eget bostadsområde, till skydd mot oönskade eller kanske för att samla ihop sig med liktänkande.

Tjejerna är inte helt nöjda med maten och dryckerna här. Men i dag åt vi på The Olive Garden, som hade riktigt smarrig mat..!

Jag beställde Gorgonzola Alfredo Steak..! Man undrar hur de tänker… jag orkade inte ens hälften! Och ändå blev vi dessutom bjudna på en förrätt utan extra kostnad…

…soppa med underbart havssaltat varmt bröd! Hur tror de att man sedan skall orka dessert..? Soppan och brödet hade räckt bra som middag. Servitören frågade, som de gjort på alla restauranger hittills, om vi ville ha en doggy bag med oss, med det vi inte orkat äta upp. Vi var så mätta redan och tackade vänligt nej.

Vissa är så kallade ”plane spotters”, jag är en ”plate spotter”..! Rätt så kul med de olika registreringsskyltarna på bilarna beroende på vilken stat man kommer ifrån.

I morgon blir det en heldag på Disney Worlds temapark Magic Kingdom, så jag kan lova att det blir en hel del foton därifrån i morgonens inlägg! På lördag är det dags för Sea World!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: