Norge

The Golden Route – den ultimata naturupplevelsen

Så grönt och frodigt, de dramatiska bergen så höga att snön låg kvar på topparna, de djupa fjordarna och vägarna med hårnålskurvor som verkligen levde upp till benämningen. Det var helt enkelt sagolikt vackert.

Ibland åkte vi runt fjordarna, ibland tog vi en färja över som här.

Norge är nog det mest storslaget vackra land jag upplevt. Ibland behöver man inte resa särskilt långt för att hitta guldkornen. Jag skulle gärna återvända till Norge, men med bil den här gången, jag är litet bekvämare nu tjugo år senare ;-)  Den här gången också med uppgraderad kamera och gärna en resa ända upp till Lofoten med chans att få se både lunnefåglar och späckhuggare.

 

Kvaliteten på bilderna till inläggen om den här resan är verkligen inte bra, vilket förklaras av att jag fotade med vanlig analog kamera. Ni vet, sådan där kamera som man fotade med och sedan skickade in filmrullarna till ett labb för framkallning. Ni får komma ihåg att det här var år 1998. Jag har fotat av bilderna i vårt fotoalbum. Bättre med halvdåliga bilder än inga alls, så tänker jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: