USA

Museum, shopping och cinnabon i Washington D C

Ännu en god frukost.

Och så här såg Bellas frukost ut :)

Ibland är trafiken helt sanslös… Här är vi på väg in mot Washington D C. Washingtonmonumentet ungefär i mitten.

Den klassiska turistbilden ;) Och vi var inte precis de enda som poserade framför Vita Huset heller.

Litet utanför Washington DC hittade vi ett köpcentrum, och Jackie kände direkt doften av sin favorit – kanelbulle, eller Cinnabon! Här var den förstås inte bakad som hemma… Nej, ovansidan hade förstås ett täcke av smält florsocker och när man lyfte upp den rann det kanel och socker om den…

Måste ätas med gaffel..!

Vad vi har letat.., men nu hittade vi äntligen vad vi letat efter i varje köpcentrum hittills – ett litet gosedjur i form av Lady, från Lady och Lufsen. Dessutom litet kläder till tjejerna till rejält låga priser. Sedan hände en stor sak för en sexåring… Känsliga läsare varnas.. ;)

Isabella tappade sin ena framtand! Som hon har väntat på det! Hon som brukar vara så känslig för smärta och blod var bara nöjd och somnade överlycklig!

National Museum of Natural History, ett riktigt spännande museum! Vi såg flera utställningar och avslutade med en IMAX-film i 3D som verkligen gjorde intryck och som barnen funderade mycket på efteråt. Ser ni det sköldpaddsliknande djuret med skal på bilden? Visst är det en sådan som är med på vandringen i filmen Ice Age..?

 

Barn skall ju älska amerikansk mat, men det gör inte våra, förutom hamburgare. När vi ätit på McDonald’s hemma har vi aldrig fått den här sirapsliknande dippen. Men här väljer Isabella alltid äppelbitar med dipp istället för pommes frites. Och i varje happy meal får de en zooble, så nu har de ett helt zoo av dem.

I morgon bär det av mot Philadelphia!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: