USA

Grove Park Inn i North Carolina – trolskt, magiskt och unikt

I tid innan åskvädret skulle dra in över Asheville checkade vi in här i bergssluttningen på Grove Park Inn. Ser ni mannen med den röda västen och den svarta hatten? Till honom överlämnade man sin bil, så parkerade han den.

Här är entrén till hotellet. Det är som att bo i en rullstensås!

På väg till spa-avdelningen.

Till middag, en skaldjursbuffé med precis allt. Till dessert, också allt.  Här är ett urval på en av våra assietter. Det här är bara en av desserttallrikarna, jag hämtade en till litet senare… Men ärligt talat så var det rent slöseri, för jag orkade inte äta upp det jag tog, men bara måste smaka på allt… Och detta kunde vi njuta av med en fantastisk utsikt där vi såg hur dimman steg över bergen… magiskt…

I morgon ger vi oss iväg efter nio när dimman lättat, så att vi kan checka in på nästa hotell innan åskvädret börjar igen. Vi har noga koll på väderrapporterna, så att vi inte råkar ut för några obehagligheter.

Vi sov otroligt bra, och morgonen började fantastiskt. Det här är den bästa frukosten hittills. Yoghurt med flingor och jordgubbar med en skål frukt och en slags muffins med juice och kaffe. Bakom oss var det en vägg av fönster ut mot parken lååångt nedanför.

Nu lämnar vi Grove Park Inn och beger oss ut på Blue Ridge Parkway.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: