USA

Vi reser genom Arizona och New Mexico

On the road again!

Inför den här resan hade jag knappt läst på någonting alls. Det enda jag visste innan vi reste, var att jag ville se Grand Canyon, resten fick bli vad det blev. Därför visste jag inte vad det var vi passerade, som var så här läckert. Om jag hade läst på innan, hade vi antagligen gjort några avstickare i Sedona för att se ännu mer av de vackra röda bergen och en hel del annat i det här området.

Vi susade vidare mot Phoenix. Så här häftig utsikt får man över staden om man tar sig upp på South Mountain, eller något annat berg runt staden.

Hur jag tänkte här vet jag inte… Vem går frivilligt in i en grotta där det kan finnas både livsfarliga insekter och ormar..?!

Japp, vad var det jag sade. På skylten står det tydligt och klart att ”Poisonous snakes and insects inhabit this area”.

Kaktusar i litet annan storlek än vad vi är vana vid när de står som krukväxter hemma i Sverige.

Vi besökte många spännande platser på den långa, långa vägen mot Texas, men jag har inte lyckats hitta några foton från den sträckan, förutom det här. Det tog en stund innan jag insåg att det faktiskt var ett bomullsfält.

Vi åt på ett truck stop för lastbilschaufförer, Iron Skillet, och jag fick en helt ny syn på sås, vilken tydligen kan serveras mer som en vit kräm… Vi pratade med en chaufför och fick lära oss en hel del om hur det är att leva i sin 18-wheelers året runt. Vi besökte också San Antonio, men som sagt, inga bilder från den långa vägen mot Texas. Däremot fotade jag i Texas, bilder kommer i nästa inlägg!

 

Ps.
Kvaliteten på bilderna till inläggen om den här resan är verkligen inte bra, vilket förklaras av att jag fotade med vanlig analog kamera. Ni vet, sådan där kamera som man fotade med och sedan skickade in filmrullarna till ett labb för framkallning. Jag har fotat av de bilderna i vårt fotoalbum. Bättre med halvdåliga bilder än inga alls, så tänker jag 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: