Norge

Roadtrip på motorcykel genom Norge

År 1998 skaffade både Patrik och vår vän Ralf motorcyklar igen, och planerna tog fart om att göra en gemensam roadtrip på motorcykel. Som motorcyklist känner man till att många vägar i Norge är som gjorda för motorcykelåkning. Kurvigt och vackert landskap.

I juni var det dags. Vi hade minimalt med packning. Jag hade samma tröja och mitt skinnställ under de åtta dagar vi var på resa. Det fanns inte plats med annat än ombyten av underkläder och det allra nödvändigaste som tandborste och tandkräm i packväskorna. Jag såg lika fräsch ut som Dennis Hopper under hela mc-turen, men det spelade ingen roll, frihetskänslan gjorde det värt det :-)

Vi åkte från Nacka i Stockholm, via Karlstad och Torsby. Upp genom Gudbrandsdalen till Trollveggen och Åndalsnes. Vidare på The Golden Route och Trollstigen, över Geirangerfjorden till Bergen. Sedan tillbaka mot Sverige igen via Hardangervidda.

Kvaliteten på bilderna till inläggen om den här resan är verkligen inte bra, vilket förklaras av att jag fotade med vanlig analog kamera. Ni vet, sådan där kamera som man fotade med och sedan skickade in filmrullarna till ett labb för framkallning. Ni får komma ihåg att det här var år 1998. Jag har fotat av bilderna i vårt fotoalbum. Bättre med halvdåliga bilder än inga alls, så tänker jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: